Test bőrfeszesítés

A test Hifu egy non-invazív alakformáló eljárás, hegek, metszések, szúrás és altatás nélkül. A kezelés azoknak a vendégeknek nyújt alternatív lehetőséget, akik nem szeretnék alávetni magukat sebészeti, vagy egyéb fájdalommal járó kezelésnek. Szinte azonnal és tartósan semmisíti meg a zsírsejteket, és ezzel egy időben nagymértékben feszesíti is a bőrt, kötőszövetet. A Hifu lokális zsírlerakódások kezelésére, és a körfogat csökkentésére szolgál, olyan  területeken, mint a toka, has, csípő, derék, kar valamint a combok külső és belső felszínei.

TÖKÉLETES MEGOLDÁST NYÚJT ALAKFORMÁLÁSRA, FESZESÍTÉSRE, CELLULIT KEZELÉSRE.

A kezelés nem a zsírdepók átmeneti csökkenésével éri el a hatását, hanem a zsírsejtek roncsolásával, lebontásával, ennek köszönhetően a kezelés hatása tartós és látványos.

A kezelés menete

A HIFU a High-Intensity Focused Ultrasound rövidítése, magyarul Nagy-Intenzitású Fókuszált Ultrahang. A HIFU kezelés során a mikrofokuszált ultrahang század milliméternyi pontossággal jut a bőr mélyebb rétegeibe. Az orvosi tanúsítvánnyal rendelkező készülék az egyedülálló képalkotó technikájának köszönhetően pontosan felméri, hogy a bőrfelületen hol és milyen mélységű kezelésre van szükség. A megfelelő eredmény elérése érdekében kezeli a bőr több rétegét egy időben, 60-70 °C hőmérsékleten és lokalizáltan, anélkül, hogy a csonthártyát elérné. A felmérést követően a mikro-fókuszált ultrahanggal pont olyan mélységbe juttatjuk a hőt, ahol arra szükség van ahhoz. Ezáltal fokozódik a kollagén-termelés, melynek hatására a kötőszövetek feszesednek a bőr legmélyebb rétegeiben és a bőrfelület ismét feszessé válik. Ezen felül beindítja az elasztin és a fibroblaszt termelődését is ezzel elősegítve a bőr fiatalítását. 

 A kezelés megkezdése előtt a vendég konzultáción vesz részt, mely során átbeszéljük az esetleges felmerülő kérdéseket, majd megjelöljük a kezelendő területet. A kezelés időtartamát ( átlagosan 60-80 perc ), a kezelendő terület nagysága határozza meg. 

A Hifu kezelés után napi 2 liter folyadék bevitele javasolt. A beavatkozás jól kombinálható, hullámmasszázs kezeléssel, mely fokozza a nyirokkeringést, feszesít, méregtelenít.

A kezeléseknek köszönhetően a testfelület sebészeti beavatkozás nélkül is feszesebb, simább, frissebb és élettel telibb lesz. A HIFU kezelőfej által kibocsátott ultrahang hullámok egy pontban metszik egymást, így az együttes hatásuk felerősödik.

Kezelésünk során a normál HIFU-val szemben az eddigi egy sor helyett 11 sor lövésére képes. A többsoros kezelőfej lehetővé teszi a lövések teljes, egyenletes elosztását a bőrfelületen, melynek hatására a bőr egyenletesen feszessé válik.

A szoftver által teljes pontossággal kiszámított távolságra elhelyezett kezelőpontokkal minden eddiginél célzottabban végezhető a kezelés. A kezelőfej egyetlen kezelés alkalmával nagyobb terület lefedésére képes, ezzel is növelve a kezelés hatékonyságát és az eredmény tartósságát.

Telefonos időpont egyeztetés az alábbi telefonszámon:

Tartós arcfiatalítás

HIFU fókuszált ultrahang kezelés

  • Orvoslásban régóta használt megbízható technológia.
  • Vágás- és idegen anyag bejuttatása nélküli eljárás.
  • Az egyik legkorszerűbb természetes arcfiatalítás.
  • Látványos eredmények.
  • Fájdalommentes.
  • Nincs külsérelmi nyom a kezelés után.

Mi történik a kezelés során?

A készülék kezelőfeje segítségével a bőr alatti szövetekben különböző mélységben, egymás felett hálózatos formában hőhatásokat (termokoagulációt) hozunk létre.

Ezt a szervezet sérülésként érzékeli, az immunrendszerünk aktiválódik, a szövetekben regenerációs folyamatok indulnak be. Közvetlenül a HIFU-val végzett kezelés után duzzanat (ödéma) keletkezik, mely azonnal megfeszíti a bőrt. Emellett a bőralatti kötőszövetben és izmokban bekövetkező zsugorodás és tónusfokozódás lassú, de tartós természetes bőrfeszítő (lifting) hatást eredményez. Így a kezelt terület fokozatosan, természetes módon elsimul, „megfiatalodik”.

Kinek javasoljuk?

Harminc év felett mindenkinek ajánlott! 30-40 év között a fiatalos megjelenés megőrzésére. A HIFU tonizáló hatású, így lelassítható a bőr természetes öregedési folyamata. Idősebbek esetében a ráncok kisimíthatók, a bőrszerkezet javítható! 

Természetesen nemcsak a hölgyek, hanem az urak is fiatalos megjelenésűvé tehetők ezzel a módszerrel!

Hifu kezelési árak:

Szem környéke67 000 Ft
Száj környéke59 000 Ft
Teljes arc210 000 Ft
Nyak79 000 Ft
Dekoltázs79 000 Ft
Arc-toka-nyak270 000 Ft
Arc-toka-nyak-dekoltázs320 000 Ft
Kézfej47 000 Ft

Hifu kezelési csomag: Minden harmadik kezelés ingyenes.

Telefonos időpont egyeztetés az alábbi telefonszámon:

Hajdú Ildikó